Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Aromaterápiás Jóga Műhely 4. alkalom

2018, december 9. @ 16:00 - 19:00

7500Ft

Miért érdemes részt venned az Aromaterápiás Jóga Műhely Tanfolyamán?

• Szakértői vezetés mellett kezdheted el a jógaterápiás gyakorlatok és az esszenciális illóolajok hatékony alkalmazásának elsajátítását.
• Személyesen felteheted a kérdéseidet, így lehetőséged van akár személyedre szabni a gyakorlatokat!
• Kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, relaxálhatsz, elengedheted magad.
• A testi folyamatok megfigyelésével hozzáférhetővé válnak a stresszes életmód okozta betegségek lelki okai és így átláthatóvá, válnak az összefüggések.
• Lehetőség van hozzájutni stresszoldó relaxációs hanganyagokhoz, így otthon is rendszeresen elvégezheted a relaxálást, és a motivációd is megmarad.
• Folyamatos utánkövetés és kérdezési lehetőség áll rendelkezésedre az oktatótó közreműködésével.

Legfontosabb információk:

 

Helyszín: NitaYoga Buda
1123 Budapest, Alkotás út 13, 4.emelet, 3.ajtó
• Időpontok: 11.18 – 12.16. – 5 alkalom vasárnaponként
15:00 – 18:00-ig.
• Időtartama: A foglalkozások 180 percesek.
11.18., 11.25., 12.02., 12.09., 12.16. – Az első alkalommal a illóolajod közül egy kis mintát ajándékba is adunk, hogy kipróbálhasd a mindennapjaidban jótékony hatását.
• Alkalmak száma: 5 alkalmas.
Az alkalmak külön külön is látogathatóak.
Az 5 alkalom egyben fizetve: 34.000 Ft vagy
alkalmanként 7.500 Ft-ért is látogatható.
• A tanfolyamot elvégzettek részére oklevelet adunk át, amely az illóolajok alapvető aromaterápiás felhasználására vonatkozó tudást igazolják.
• Előzetes időpontfoglalás szükséges

Aromaterápiás Jóga Műhely – NitaYoga

Hívd el családtagodat, vagy ismerőseidet!

A Műhely tematikája:

A Műhely foglalkozásainak célja:

Minden egyes alkalom egy téma köré épül, továbbá a műhelyfoglalkozások úgy lettek összeállítva, hogy hatékonyan sajátíthasd el a legfontosabb szinergiában együttműködő jógaterápiás és aromaterápiás módszertanokat, valamint az ehhez kapcsolódó technikákat.
A tanfolyam gerincbarát fókuszú hatha jóga gyakorlatokra épül, ahol már az első alkalommal lépésről lépésre elkezdjük felépíteni a biztonságos gyakorlás menetét a jógalégzés technikájának fokozatos elsajátításával. Az egyes alkalmak során lehetőség nyílik arra, hogy átbeszéljük a mindennapi életvitelünkben gyakran felmerülő stressz, köztük az ülő életmód okozta következményeket és az ezekkel kapcsolatos problémákat, továbbá arra is, hogy olyan gyakorlatokat és technikákat sajátítsunk el, amelyekkel oldhatjuk és javíthatunk életmódunk és életvitelünk minőségén.
A tanfolyam célja az, hogy az alkalmak során elsajátítsd és fejleszd a testtudatoságod, továbbá képes legyél figyelmet fordítani a tested és érzelmeid üzenetére, ezáltal fejlesztve a testi szinten megnyilvánuló és ezáltal az érzelmi szinten jelentkező blokkoldást. Ezáltal segítjük elő az energiaáramlást szervezetünkben, mely az életünk több területére is formáló hatással bír. A tanfolyam azt a készséget szeretné átadni, amelyben te magad is képes vagy tudatos megfigyeléssel felismerni, hogy a mindennapok során milyen ászana gyakorlatra vagy gyakorlatsorra avagy stresszoldási technikára van szükséged a hétköznapok során, hogy újra megteremtsd az egyensúlyt.
Mindemellett a műhely foglalkozásain sorra megtanuljuk, hogyan lehet hatékony használni a 100% tisztaságú aromaterápiás illóolajokat, melyek több szinten megtámogatják a stresszoldási folyamatokat, életenergiánk és vitalitásunk növelésével.

 

A tanfolyam úgy került kialakításra, hogy kezdő- és haladó gyakorlók számára is fejlődési lehetőséget nyújtson. Így bátran jelentkezz bármely szinte is tartasz, hiszen az alapok elmélyítése mindig új távlatokat nyithatnak a gyakorlás terén.

Sok szeretettel várlak az 5 alkalmas foglalkozásokon! Namaste

 

Szücs Barbara
aromaterápiás hatha jógaoktató

Részletek

Dátum:
2018, december 9.
Időpont:
16:00 - 19:00
Összeg:
7500Ft

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve