Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ÉLETÖRÖM – Szakrális Csakra Gyógyító Elvonulás

2020, november 19. @ 16:00 - 2020, november 23. @ 12:00

Ezen alkalommal egy olyan elvonulásra hívunk, ahol felfedezheted a belső erőd, kapcsolódhatsz a benned rejlő örömhöz és felébresztheted kreatív, alkotó energiáidat.

Olyan különleges programokkal készülünk számodra, amik segítségedre lesznek önbizalmad és önkifejező készséged fejlesztésében, hogy érzéseidet szabadon megélhesd, lelkesedéssel haladj utadon és merd megélni önmagad.

Táborunk fő témája a Szakrális csakra gyógyítása és tisztítása. A kreativitásunk bölcsőjének is nevezhetnénk, jelentése „Édes íz”, nem véletlen, hiszen e csakra működése azokkal a dolgokkal áll összefüggésben, amelyek megédesíthetik életünket (táplálkozás, mozgás, változások, kapcsolataink, gyönyör és szexualitás).
Kiegyensúlyozott működése hozzásegít bennünket, hogy élvezettel, kreatívan és derűvel éljük mindennapjainkat, bízzunk önmagunkban, másokban és érzelmeinket képesek legyünk kimutatni, szabadon megélni.

Elvonulásunk különlegessége, hogy a jóga és meditációs programokon kívül számos egyéb olyan önfejlesztő foglalkozással készülünk számodra, mint például Játék az öt érzékszervvel, Kundalíni ébresztő légzőgyakorlatok, Csakra Jóga, Csakra Tánc, Angyaljárás, Kakaó Ceremónia stb. (A programok részletes leírásáért kövesd nyomon Eseményünket.)

IDŐPONT: 2020. november 19-23 (csütörtük-hétfő)

HELYSZÍN/SZÁLLÁS:
Közel a fővároshoz (30 perc autóval), de mégis egy csendes, természetközeli helyen – Tápiószecsőn – a Termál Hotel Vesta szállodájában, ahol meghitt hangulatban, exkluzív környezetben töltődhetsz.

Tágas, igényesen felszerelt szobák, gyógy- és élményfürdő, kényeztető wellness szolgáltatások… minden egy helyen, amire szüksége van az embernek egy kis pihenéshez, fürdőzéshez és kikapcsolódáshoz: https://www.vestahotel.hu/

UTAZÁS: egyénileg vagy megbeszélés szerint közösen!

Táborunkba lehetőséged van 3, 4 és 5 napra is velünk tartani, vagy akár egy-egy nap erejéig is csatlakozhatsz! A legtöbb program péntek-szombat-vasárnap lesz, csütörtökre és hétfőre is készülünk jóga órával, de ezeken a napokon a kikapcsolódásé a fő szerep.😊

ÁR:
Péntektől-vasárnapig (3 nap): 59.000 HUF/fő
Csütörtöktől-vasárnap vagy péntektől-hétfő (4 nap) 72.000 HUF/fő
Csütörtöktől-hétfőig (5 nap): 85.000 HUF/fő

EARLY BIRD ÁR: november 2-ig
53.500 HUF/fő (3 napra)
80.000 HUF/fő (5 napra)

Szép kártyát is beszámítunk! Részletekért, írj bátran!

Az ár tartalmazza:
– szállást két/három/négy éjszakára,
– háromszori étkezést (svédasztalos reggeli és vacsora, ebéd menü)
– wellness és élményfürdő korlátlan használatát (termálmedence, élménymedence, bioszauna, finn szauna, sókabin)
– jóga, meditációs és egyéb önfejlesztő foglalkozások szakképzett jógaoktatókkal, meditációs szakemberekkel.

Az ár NEM tartalmazza:
– személyre szabott Ayurvédikus, életmód- és spirituális szaktanácsadás, beleszámítva a pulzusdiagnózis és egyéni táplálkozási terv elkészítését.

OKTATÓK ÉS PROGRAMOK:

Lipták Boglárka
Jóga & Tantra Oktató, aromaterápiás szakértő, spirituális útmutató, szakrális ceremónia vezető. Olyan keleti tradicionalis és spirituális eszközöket alkalmaz, ahol pillanatokra vagy akár tartósan is az egység élményét tapasztaljuk meg. Egységet magunkkal, egymással ás a természettel. Óráin nyugtató illóolajok, szívmelengető melódiák, relaxáló ászanák, meditációk, légzőgyakorlatok, különböző táncok, megosztó körök és csoportdinamikai játékok segitenek, hogy elméllyedjünk az önszereteben és önfeledt önfelfedezésben.

Fekete Tímea
Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, FitHD TV csatorna jógaoktatója
Különleges és változatos órákkal támogatja tested erősödését és lelked felüdülését. „A test a lélek temploma”, ezért fontos, hogy Lényed ezen részével is foglalkozz, segítve lelki folyamataid tovább mélyülését, a befelé figyelést és a JelenLét megélését.

Horváth Bea
Ayurveda szakértő, holisztikus életmód tanácsadó, spirituális tanító és ébresztő, fény munkás, lélek gyógyító, szakrális kakaó szertartás vezető
Csatornázott meditációkkal , valamint Szakrális Kakaó Szertartással segíti a benned lévő energiák egyensúlyba hozását és EGÉSZséged helyreállítását, legyen az testi, lelki vagy szellemi szinten. Ez egy csodálatos lehetőség, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és kapcsolódj Valódi Lényedhez.

Tarts velünk erre az örömökkel és élményekkel teli eseményre!

https://alexanderyoga.hu/online-foglalas/
Itt az adataid kitöltése után a <<>> alatt válaszd az ‘események’ opciót, az események között pedig megtalálod ezt a programot.

Táborunk iránt már most nagyon sokan érdeklődtök, amiért hálásak vagyunk.
A férőhely végessége miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a jelentkezés véglegesítése az előleg (35.000Ft) befizetésével történik.

Amennyiben a vírus helyzet miatt a tábor lemondásra kerülne, az addig befizetett részvételi díjat teljes egészében visszafizetjük.
..de erre nem kerülhet sor!

Várunk szeretettel!😊

Részletek

Kezdés:
2020, november 19. @ 16:00
Vége:
2020, november 23. @ 12:00
Honlap:
https://alexanderyoga.hu/online-foglalas/

Helyszín

Thermal Hotel Vesta
Gyógyfürdő út 1/a
Tapioszecso, 2251 HU
+ Google Térkép

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve