Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Fedezd fel önmagad! – Asztrojóga és Csikung – Szezonzáró Elvonulás

2021, május 7. @ 14:00 - 2021, május 9. @ 17:00

A csodás Tápiószecsőn utolsó alkalommal szervezzük a téli-tavaszi szezonban elvonulásunkat, ezért nagyon különleges programokkal készültünk. Az ÖNMEGISMERÉS útján a JÓGA és a MEDITÁCIÓS GYAKORLÁS mellett az ASZTROLÓGIA rendszerét és a CSIKUNG ősi kínai gyógyító módszerét is segítségül hívjuk.✨

Érdekelne, hogy az aktuális bolygóállások figyelembevételével hogyan segítheted elő jógagyakorlásod vagy szereted az alternatív gyógymódokat és szívesen megismerkednél egy újabb nagyszerű módszerrel, amely által megtanulhatod, hogyan növeld a csi – életerő áramlását a testedben? ☯️🕉️♈

Ezekre mind lehetőséged lesz Szezonzáró Elvonulásunkon, amelyen most KEDVEZMÉNYES áron vehetsz részt.

IDŐPONT: 2021. május 7-8-9. (péntek-szombat-vasárnap)

HELYSZÍN/SZÁLLÁS: Közel a fővároshoz (30 perc autóval), de mégis egy csendes, természetközeli helyen – Tápiószecsőn – a Termál Hotel Vesta szállodájában, ahol meghitt hangulatban, exkluzív környezetben töltődhetsz.

ÁR: 53.000 HUF/fő (59.000 Ft helyett)
Amennyiben KÉT FŐT MAGADDAL hozol, 50%-OS KEDVEZMÉNYT KAPSZ, tehát 26.500 Ft-ért vehetszt részt táborunkban❗️

UTAZÁS: egyénileg vagy megbeszélés szerint közösen!

AZ ÁR TARTALMAZZA:
– szállást két éjszakára,
– háromszori étkezést (svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora – mindenfajta étrend biztosított)
– jóga, asztrojóga, csikung, meditációs és egyéb önfejlesztő foglalkozások szakképzett jógaoktatókkal, meditációs szakemberekkel
…és egyéb meglepetések, amelyek a teljes testi-lelki feltöltődésedet és kikapcsolódásodat szolgálják.🥰

A férőhely végessége miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE AZ ELŐLEG (35.000 Ft) BEFIZETÉSÉVEL TÖRTÉNIK❗️

Amennyiben a vírus helyzet miatt a tábor lemondásra kerülne, az addig befizetett részvételi díjat teljes egészében visszafizetjük.
Bízunk benne, erre nem kerül sor!

ASZTROJÓGÁRÓL bővebben: lásd az „Oktatók és programok” részben, illetve az elvonuláson lehetőséged lesz egyéni asztrológiai konzultációra, amely során személyre szóló jóga gyakorlatsort is kapsz a saját asztrológiai képleted alapján. (Ezt az ár NEM tartalmazza.)
Mindegyik zodiákus jegy (csillagjegy) egy megadott testrészt ural. Az asztrológiai képletben lévő 12 ház az élet különböző területeit mutatja. Ahhoz, hogy hatással legyél egy életterületre, az azzal az életterülettel analóg ászanákat kell gyakorolnod, így beindul az energiaáramlás azon a területen.
Kiválaszthatod az életednek azokat a területeit, ahol változást akarsz, és a jóga gyakorlásoddal tudsz hatást kifejteni rájuk. A képleted alapján készített ászanasorozatot kapsz, életterületek szerint csoportosítva – így önállóan fogsz tudni gyakorolni utána.

CSIKUNGRÓL bővebben:
A csikung olyan gyakorlatok összességét jelenti, melyek megnövelik a csi – életerő áramlását a testben. Az életerő a test energiacsatornáiban árad az úgynevezett meridiánokon keresztül. Előfordulhat azonban, hogy a csi nem megfelelő mennyiségben van jelen, vagy éppen annak áramlását akadályozza valami. Ilyenkor cél a csi áramlásának elősegítése, és a gátak feloldása, melyek végül a szervezet egyensúlyának megteremtéséhez vezetnek.

OKTATÓK ÉS PROGRAMOK:
☯️Alex
Főszervező, Hatha és Yin Jógaoktató, az Alexander Yoga Jógastúdió és Életmód Központ alapítója és vezetője
Hatha és Yin órái egymást kiegészítve nagyszerű alkalmat teremtenek a benned lévő női és férfi minőségek, energiák egyensúlyba hozására, hiszen a hatékony teremtéshez mindezek harmonikus együttműködése szükséges. A női minőségek, mint a lágyság, megengedés, befelé figyelés az elengedést segítik, hogy teret adhass az új dolgok beáramlásának az életedbe, a férfias energiák pedig a megújuláshoz szükséges akaraterőt, teremtőerőt biztosítják. Ha a táborban bármi kérdésed, óhajod-sóhajod támadna, fordulj hozzá bizalommal!

🕉Timi
Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, FitHD TV csatorna jógaoktatója
Különleges és változatos órákkal támogatja tested erősödését és lelked felüdülését. „A test a lélek temploma”, ezért fontos, hogy Lényed ezen részével is foglalkozz, segítve lelki folyamataid tovább mélyülését, a befelé figyelést és a JelenLét megélését. Elméd elcsendesedésével Lelked hangja erősödik, hogy tisztán érezd mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésed és könnyebben teret engedhess az újnak.

💟Kiss Mónika
Prána gyógyító
Több mint 10 éve kézrátételes harmonizáló és lelket-testet építő módszert alkalmaz. Az érintés egészségre és lelki állapotra gyakorolt pozitív hatását már több nyugati modern kutatás is egyértelműen kimutatta. Ezek az energetikai kezelések életfolyamatokat támogatnak, minden orvosi terápiával együttműködnek, valamennyi síkon hatnak. Igazodnak minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja, építi a személyiség fejlődésének folyamatát. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat. Elősegíti az önmegismerést, belső békét. Fókuszában a lélek erősítése-feltöltése, belső gátak oldása, felszabadítása áll.

♓️Szerényi Anna
Hatha jógaoktató, Asztrológiai tanácsadó
Az asztrológiát és a jógát egyesítve, az aktuális bolygóállásoknak megfelelően gyakorolhatsz harmóniába kerülve a természettel és az univerzummal – Önmagaddal. Az aktuális energiák és bolygóállások figyelembevételével még tudatosabbá, elmélyültebbé teheted a jógázás során átélt élményeidet, tapasztalataidat. Az Asztrojóga elősegíti a különböző életterületeken (munka, család, párkapcsolat, hivatás stb.) az energiaáramlás beindítását és segít a betegségek megelőzésében, vagy a már meglévő betegségek gyógyításában.

Várunk szeretettel!🌷

Foglalás:

  Részletek

  Kezdés:
  2021, május 7. @ 14:00
  Vége:
  2021, május 9. @ 17:00
  Honlap:
  https://alexanderyoga.hu/

  Szervező

  Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve