Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Flow-Nuad passzív jóga workshop

2019, július 10. @ 20:00 - 23:30

5500Ft

A The Art of Flow, vagy a Flow-Nuad néven ismert gyógyító érintés művészete egy holisztikus testmunka, melyet Veni I. Labi (Sunshine Network Thai masszázs tanár) fejlesztett ki Bécsben sok évtized folyamán.

Ez a különleges testmunka különböző ősi hagyományok ötvözetére épül, oly módon, hogy a mögöttük rejlő, eredeti eszencia érezhetővé válik (Nuad/thai masszázs, Thai Chi, YogaNidra, transz-tánc, sámánizmus, Reiki, meditáció és sok minden más).

A Nuad szó fordítható a ˝gyógyító érintés˝fogalommal, míg a Flow-élmény egy áramló, szabadon kibontakozó, boldogságot kiváltó tapasztalattal azonosítható.

Fizikailag lágy, ringató nyújtást élünk meg, központunktól kiindulva minden irányba – illetve passzívan kivitelezett jóga pózokat. Intenzív módon megélhetővé válik a test-tudatosság, a testben felmerülő témák érzékelése. Ezt váltja fel az energetikai összpontosítás, feltöltődés. Az elme kisímul, az idegrendszer megnyugszik és tér keletkezik az elengedés tudatos kivitelezéséhez.

Flow-Nuad lazító- és tudattréning-ként minősíthető.
Avagy a thai masszázsnak egy olyan változataként mely különleges figyelmet szentel az energetikai finomtestnek, azt kiegészíti egyéb értékes eszközökkel, és a feszültségek, blokkok oldását ott teszi lehetővé ahol keletkeztek.

˝Mint ezer lágy hullám, mely végigöblíti a testemet.˝

A workshopon központi szerepet kap a bizalom, az adás – fogadás ellensúly tudatos megteremtése, a non-verbális kommunikáció használata, a megérző kezek és lábak alkalmazása, az őszinte visszajelzés kifejező képessége és nem utolsó sorban az együttérzés kultiválása magunk és egymás iránt. 🧡🙌🧘‍♀️🧘‍♂️

szimatoló workshop este:
szerda, 2019 július 10
@ Alexander YogaStúdió és Életmód Központ
workshop díj 5500.- forint

Regisztráció
☝🏻A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött!
Kérlek regisztrálj a stúdió weboldalán: https://alexanderyoga.hu/online-foglalas/
Itt az adataid kitöltése után a <<<Válassz napot!>>> alatt válaszd az ‘események’ opciót, az események között pedig megtalálod a workshopot.

Helyszín
Alexander Yoga Jógastúdió
XII. Alkotás u. 13., 4. emelet, 3. ajtó. Az épületbe bejutáshoz használd az 51-es kapucsengőt!
A stúdió a Déli Pályaudvartól 5 perc gyaloglásra van. Könnyen megközelíthető metróval, a 17, 19, 56, 61 villamosokkal és sok-sok buszjárattal.

Jógaszőnyeget és egyéb jógakellékeket biztosítunk, de ha ragaszkodsz a saját matracodhoz, hozd magaddal bátran!

Rékáról:
Okleveles AcroYoga® tanári képesítést 2013ban fogadott. A jóga gyakorlást, tanulmányozását 17 éve kezdte, egyből megfogta a Hatha jóga terápiás jellege és élete elkülöníthetetlen részévé vált. A Thai masszázs gyógyító érintésével és a kontaktjógával 15 éve foglalkozik, 9 éve végezte el a Thai masszázs képzőt Bécsben. Több mint 10 éves Hatha és Vinyasa Flow jóga oktatási tapasztalatból merít az óráin, odaadással közvetíti a flow / áramló könnyedség élményét és kiemelt figyelmet szentel az egyéni igazításoknak.
Az AcroYoga varázsába 2008-ban szeretett bele Ausztria legelső AcroYoga workshopján. Azóta is rendszeresen részt vesz nemzetközi AcroYoga, Jóga, Akrobatika és terápiás testmunka jellegű programokon, neves tanárok továbbképzésein.
Tanári képesítése (AcroYoga nemzetközi közösség és gyakorlás egyik alapítójával, Jason Nemerrel, Mexikó, 2013) óta szerető lelkesedéssel terjeszti a repülés végtelen örömét különböző nyelveken, országokban és környezetekben.

Képesítések: Flow-Nuad, Lomi Lomi Nui, Wúo Tai Osteo-Tánc
Hatha Jóga, Agni Jóga, Ashtanga Vinyasa Yoga, AcroYoga International, AcroFit®, Permaculture Design, MA diploma – kommunikáció.
több info:
http://www.acroyoga.org/teachers/reka-hargitay
https://www.facebook.com/rekahyoga
http://flow2fly.com

Részletek

Dátum:
2019, július 10.
Időpont:
20:00 - 23:30
Összeg:
5500Ft

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve