Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Gyógyító Elvonulás a Föld Bioenergiájának segítségével

2021, június 24. @ 09:00 - 2021, június 27. @ 12:00

Gyógyító Elvonulás a Föld Bioenergiájának segítségével

Szüless újjá Gyékényes csodálatos, gyógyító energiákkal teli, meseszép vízparti paradicsomában, ahol elcsendesedésben és aktív pihenésben egyaránt részed lehet.

Egy igazi Bioenergia mezőben töltődhetsz és gyógyulhatsz. Az országban kevés ilyen erős energetikával rendelkező hely van. Bármilyen testi-lelki problémáról legyen szó ebben a támogató és pozitív közegben intenzíven beindulnak a tisztulási, regenerációs folyamatok.💚

A lelassulás, befelé figyelés mellett azonban többféle programmal, izgalmas élményekkel is készülünk, így ha családoddal, gyermekeiddel érkeznél is biztos lehetsz benne, hogy nem fognak unatkozni.😉Mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kikapcsolódást!

⏰IDŐPONT: 2021. Június 24-25-26-27. (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap)

🏡HELYSZÍN/SZÁLLÁS: A horvát határtól nem messze, a Duna-Dráva Nemzeti parkban, egy kristálytiszta fürdő és horgásztó közvetlen partján, páratlan szép környezetben – Gyékényesen – a Kastély Fogadó kastély-komplexumában, ahol meghitt hangulatban, intenzív gyógyító energiával rendelkező környezetben töltődhetsz.

💎ÁR: 69.000 HUF/fő
🐥EARLY BIRD ÁR JÚNIUS 14-IG: 63.000 HUF/fő❗️

👨‍👩‍👧‍👦Ha családdal érkeznél, írj egyedi árajánlatért❗️

SZÉP kártyát is elfogadnunk❗️

Amennyiben KÉT FŐT MAGADDAL hozol, 50%-OS KEDVEZMÉNYT KAPSZ, tehát 34.500 Ft-ért vehetszt részt táborunkban❗️

FONTOS❗️A kedvezmények nem összevonhatók! Tehát, amennyiben igénybe veszed 50 %-os kedvezményünket, a magaddal hozott személyeknek nem jár Early Bird kedvezmény!

AZ ÁR TARTALMAZZA:
🏡szállást három éjszakára,
🥗félpanziós étkezés (svédasztalos reggeli és menü vacsora – mindenfajta étrend biztosított),
🧘🏻‍♀️jóga, stretching, retro aerobic, meditációs és egyéb önfejlesztő foglalkozásokat szakképzett oktatókkal, meditációs szakemberekkel,
⛱wellness, aromafürdő, szauna korlátlan használatát,
🚣🏻egyéb kikapcsolódási lehetőségeket: kirándulás, csónakázás, szörf, kajak, strandröplabda, strandvízilabda, horgászstégek etetett horgászhelyekkel, kerékpározás, többszintes napozóterasz, trambulin, búvárkodás.

…és egyéb meglepetések, amelyek a teljes testi-lelki feltöltődésedet és kikapcsolódásodat szolgálják.🥰

A férőhely végessége miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE AZ ELŐLEG (35.000 Ft) BEFIZETÉSÉVEL TÖRTÉNIK❗️

UTAZÁS: egyénileg vagy megbeszélés szerint közösen!

OKTATÓK ÉS PROGRAMOK:
☯️Alex
Főszervező, Hatha és Yin Jógaoktató, az Alexander Yoga Jógastúdió és Életmód Központ alapítója és vezetője
Hatha és Yin órái egymást kiegészítve nagyszerű alkalmat teremtenek a benned lévő női és férfi minőségek, energiák egyensúlyba hozására, hiszen a hatékony teremtéshez mindezek harmonikus együttműködése szükséges. A női minőségek, mint a lágyság, megengedés, befelé figyelés az elengedést segítik, hogy teret adhass az új dolgok beáramlásának az életedbe, a férfias energiák pedig a megújuláshoz szükséges akaraterőt, teremtőerőt biztosítják. Ha a táborban bármi kérdésed, óhajod-sóhajod támadna, fordulj hozzá bizalommal!

🕉Timi
Főszervező, Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, FitHD TV csatorna jógaoktatója
Különleges és változatos órákkal támogatja tested erősödését és lelked felüdülését. „A test a lélek temploma”, ezért fontos, hogy Lényed ezen részével is foglalkozz, segítve lelki folyamataid tovább mélyülését, a befelé figyelést és a JelenLét megélését. Elméd elcsendesedésével Lelked hangja erősödik, hogy tisztán érezd mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésed és könnyebben teret engedhess az újnak.

💟Kiss Mónika
Prána gyógyító
Több mint 10 éve kézrátételes harmonizáló és lelket-testet építő módszert alkalmaz. Az érintés egészségre és lelki állapotra gyakorolt pozitív hatását már több nyugati modern kutatás is egyértelműen kimutatta. Ezek az energetikai kezelések életfolyamatokat támogatnak, minden orvosi terápiával együttműködnek, valamennyi síkon hatnak. Igazodnak minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja, építi a személyiség fejlődésének folyamatát. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat. Elősegíti az önmegismerést, belső békét. Fókuszában a lélek erősítése-feltöltése, belső gátak oldása, felszabadítása áll.

Kérdés esetén keress minket bizalommal ezen a telefonszámon:
📲+36302662304

Várunk szeretettel!☺️

Foglalás:

  Részletek

  Kezdés:
  2021, június 24. @ 09:00
  Vége:
  2021, június 27. @ 12:00
  Honlap:
  https://alexanderyoga.hu/

  Helyszín

  Gyékényes
  Gyékényes, 8851 HU + Google Térkép

  Szervező

  Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve