Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Gyógyító Elvonulás a Telihold erejével a “Csodák ünnepén”

2021, február 26. @ 14:00 - 2021, február 28. @ 16:00

Te is vágysz a változásra, a megújulásra, arra, hogy szabadon teret engedhess igaz vágyaid megvalósulásának anélkül, hogy a múlt árnyai, félelmek és bizonytalanságok korlátoznának?

Csatlakozz Gyógyító Elvonulásunkhoz, ahol a Telihold támogató energiái segítik az elengedést, hogy mindattól, ami már nem szolgálja fejlődésed felismeréssel, belátással és megbocsájtással elbúcsúzhass, ezáltal lehetőséget teremtve a pozitív irányú változásoknak, gyógyulásnak, tiszta, szeretetteljes teremtésnek az életedben.🌕✨

Hiszen nincs megújulás elengedés nélkül. Az elengedés teremti meg a helyet, hogy az új dolgok, amik előre segítenek utadon, beáramolhassanak az életedbe.

Elvonulásunk dátuma azonban nemcsak a Telihold miatt különleges. Ezen a hétvégén az Univerzum többször erejét és segítő energiáit is élvezhetjük. Február 27-ére esik ugyanis az első tízmilliószoros napunk az évben.🙏🏻

A buddhista hagyományok minden évben négy ilyen különleges energiájú napot tartanak számon, amelyet Dharmacsakra napoknak, avagy Nagy Buddha napoknak neveznek. Az első tízmilliószoros nap Chötrül Düchen, más néven „Csodák ünnepe” vagy „Vajmécsesek Ünnepe”, amelyen Buddha csodatevő tetteiről emlékeznek meg.

Ezen alkalmakkor cselekedeteink, gondolataink még nagyobb erővel bírnak. Hatalmas energiák munkálkodnak azon, hogy segítsék fejlődésünket. Tehát érdemes ezt jól felhasználni és csupa olyan dolgot végezni, melyek segítik a testi, lelki tisztulásunk és táptalajt teremtenek a változáshoz, életünk újrahangolásához.

Elvonulásunkon meditációval, jógával, mélyen önmagunkba figyeléssel, elengedés gyakorlásával, lelki problémáink feldolgozásával és tisztításával segítjük a gyógyító folyamatokat. Az Univerzum segítő energiái is rendelkezésünkre állnak ezen a csodás hétvégén.✨

Te hogy döntesz? Élsz ezzel a különleges lehetőséggel?

Mi nagy szeretettel, örömmel invitálunk és várunk Téged, hogy együtt még nagyobb csodákban és felismerésekben legyen részünk!🥰

IDŐPONT: 2021. február 26-27-28. (péntek-szombat-vasárnap)

HELYSZÍN/SZÁLLÁS: Közel a fővároshoz (30 perc autóval), de mégis egy csendes, természetközeli helyen – Tápiószecsőn – a Termál Hotel Vesta szállodájában, ahol meghitt hangulatban, exkluzív környezetben töltődhetsz. Tágas, igényesen felszerelt szobák, gyógy- és élményfürdő, kényeztető wellness szolgáltatások. Minden egy helyen, amire szükség van egy kis pihenéshez, fürdőzéshez és kikapcsolódáshoz!

UTAZÁS: egyénileg vagy megbeszélés szerint közösen!

Táborunkba lehetőséged van akár 1-1 napra vagy 1-1 jóga óra és meditációs program erejéig is csatlakozni! Részletekért, írj bátran!

ÁR: 59.000 HUF/fő
EARLY BIRD ÁR FEBRUÁR 8-IG: 53.500 HUF/fő
Amennyiben KÉT FŐT MAGADDAL hozol, 50%-OS KEDVEZMÉNYT KAPSZ, tehát 29.500 Ft-ért vehetsz részt táborunkba!
A kedvezmények nem összevonhatók!

Az ár tartalmazza:
− szállást két éjszakára,
− háromszori étkezést (svédasztalos reggeli ,ebéd és vacsora)
− wellness és élményfürdő korlátlan használatát (termálmedence, élménymedence, bioszauna, finn szauna, sókabin)
− jóga, meditációs és egyéb önfejlesztő foglalkozások szakképzett jógaoktatókkal, meditációs

Táborunk iránt már most nagyon sokan érdeklődtök, amiért hálásak vagyunk.🙂🙏🏻

A férőhely végessége miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE AZ ELŐLEG (35.000 Ft) BEFIZETÉSÉVEL TÖRTÉNIK.

Amennyiben a vírus helyzet miatt a tábor lemondásra kerülne, az addig befizetett részvételi díjat teljes egészében visszafizetjük.
Bízunk benne, erre nem kerül sor!

OKTATÓK ÉS PROGRAMOK:
☯️Alex
Főszervező, Hatha és Yin Jógaoktató, az Alexander Yoga Jógastúdió és Életmód Központ alapítója és vezetője
Hatha és Yin órái egymást kiegészítve nagyszerű alkalmat teremtenek a benned lévő női és férfi minőségek, energiák egyensúlyba hozására, hiszen a hatékony teremtéshez mindezek harmonikus együttműködése szükséges. A női minőségek, mint a lágyság, megengedés, befelé figyelés az elengedést segítik, hogy teret adhass az új dolgok beáramlásának az életedbe, a férfias energiák pedig a megújuláshoz szükséges akaraterőt, teremtőerőt biztosítják. Ha a táborban bármi kérdésed, óhajod-sóhajod támadna, fordulj hozzá bizalommal!

🧘🏼‍♀️Timi
Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, FitHD TV csatorna jógaoktatója
Különleges és változatos órákkal támogatja tested erősödését és lelked felüdülését. „A test a lélek temploma”, ezért fontos, hogy Lényed ezen részével is foglalkozz, segítve lelki folyamataid tovább mélyülését, a befelé figyelést és a JelenLét megélését. Elméd elcsendesedésével Lelked hangja erősödik, hogy tisztán érezd mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésed és könnyebben teret engedhess az újnak.

💟Kiss Mónika
Prána gyógyító
Több mint 10 éve kézrátételes harmonizáló és lelket-testet építő módszert alkalmaz. Az érintés egészségre és lelki állapotra gyakorolt pozitív hatását már több nyugati modern kutatás is egyértelműen kimutatta. Ezek az energetikai kezelések életfolyamatokat támogatnak, minden orvosi terápiával együttműködnek, valamennyi síkon hatnak. Igazodnak minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja, építi a személyiség fejlődésének folyamatát. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat. Elősegíti az önmegismerést, belső békét. Fókuszában a lélek erősítése-feltöltése, belső gátak oldása, felszabadítása áll.

🕉Liszi Renáta
Kundalíni Jógaoktató
Kundalíni meditációval segíti a benned lévő belső energia, azaz a Kundalíni kígyó felébresztését. Ez a gerinced aljában szunnyadó energia, melynek aktiválása a spirituális ébredést segíti. Csodálatos lehetőség, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, kapcsolódj Valódi Lényedhez és elindulj/továbbfejlődj a spirituális önmegismerés útján.

Tarts velünk erre az örömökkel és élményekkel teli eseményre!😊

Foglalás:

  Részletek

  Kezdés:
  2021, február 26. @ 14:00
  Vége:
  2021, február 28. @ 16:00
  Honlap:
  https://alexanderyoga.hu/

  Helyszín

  Termál Hotel Vesta
  Gyógyfürdő út 1/a 2251 + Google Térkép

  Szervező

  Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve