Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Holdüdvözlet és Telihold meditáció az elengedés jegyében a LUPÁN

2020, július 5. @ 20:00 - 21:00

Vasárnap TELIHOLD! 🌕
Ennek örömére egy teljes testet átmozgató, rövid Holdüdvözlet sorozatot végzünk. Az óra második felében TELIHOLD CSAKRAMEDITÁCIÓT tartunk az ELENGEDÉS jegyében! 🙏🏼
A telihold segít minden olyan belső folyamatot, ami változást, tisztulást hoz testi-és lelki szinten is! Teliholdkor minden önmunka erőteljesebben hat, ezért a TELIHOLD SZERTARTÁS és MEDITÁCIÓ témája az elengedés, gyógyulás! 😉

🧘🏼‍♀️ Hozz magaddal jógaszőnyeget, egy kis takarót és egy kis vizet a kulacsodban és akár egy kis párnát is, ha a csomagodba belefér.
A Sanie Lounge erre az estére megalkotott kínálatból választhattok majd vacsorának valót a gyakorlás után önköltségre, kedvezményes áron.
🧘🏼‍♀️ Kérünk, regisztrálj az oldalunkon >>> https://alexanderyoga.hu/online-foglalas/
Itt az adataid kitöltése után a <<>> alatt válaszd az ‘események’ opciót, az események között pedig megtalálod ezt a programot. 🙏🏼
🧘🏼‍♀️ A 2-es számú kapun, ❗️ sport bejárat ❗️, mondd be a neved a pénztárnál, azután pedig egyenesen és jobbra, a Samsung Beach után a Sanie Lounge partján találsz meg minket.
🧘🏼‍♀️ A gyakorláson való részvétel nem díjhoz kötött, de BECSÜLET KASSZÁT helyezünk ki Ha elnyerte tetszésedet az óra, ha ùgy érzed, máris oldott a hétköznapi problémáidon és az elengedés útjára léptél, honoráld a gyakorlást, az oktató munkáját, hogy máskor is együtt adhassunk önmagunkból a te javadra!

A csakrameditációról részletesen:
🧘🏼‍♀️ Tudatalatt hozunk karmát, blokkokat jelen, előző életekből és generációs szinten, ősöktől. Ezek a karmikus lenyomatok kihatnak a jelenünkre, fizikai testünkre anélkül, hogy tudnánk róla.
🧘🏼‍♀️ A lélek tapasztalásának emlékei, azaz a forrás emlékek nagy érzelmi töltéssel bírnak, melyeket nemcsak a lélek, a DNS, hanem a fizikai test is hordozza őket. Lótusz meditációban egy ősi indiai meditációt használunk, mely a Nyolcadik csakrát aktiválva összeköt egy magasabb intuitív részünkkel, ahol felerősödik az intuíció és a megértéssel válaszokat kapunk a régi mintáink működésére.
🧘🏼‍♀️ A meditáció abban segít, hogy a tudatalatti gátló programokat elengedjük.

Oktató: Lukács Dóra| Urban Yogini

https://yogaart.hu/oktatok/lukacs-dora/

Részletek

Dátum:
2020, július 5.
Időpont:
20:00 - 21:00
Honlap:
https://www.facebook.com/events/622178758651119

Helyszín

Lupa Tó Official
Tó utca 1.
Budakalász, 2011 HU
+ Google Térkép

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve