Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Induljon tudatosan 2021 – Önismeretfejlesztő Elvonulás

2021, január 15. @ 14:00 - 2021, január 17. @ 14:00

59000Ft

Az új év és január energiái mindig nagyszerű alkalmat teremtenek számunkra, hogy felkészítsük magunkat az előttünk álló évre és tisztába kerüljünk azzal, mik a valódi szándékaink, céljaink, merre szeretnénk továbbhaladni életünkben. 💫✨

Ehhez azonban nagy szükségünk van önismeretre, kitisztult elmére és lenyugodott lelkiállapotra, hisz ezek segítségével tudunk reális, szívből jövő, tiszta célokat magunk elé tűzni és a rendelkezésünkre álló könnyed, segítő energiákkal jól teremteni!😇

Önismeretfejlesztő Elvonulásunkkal szeretnénk megadni a lendületet és segíteni, hogy a kezdeti lelkesedés ne csak pár napig, hétig tartson, hanem szilárd alapokra épülhessenek elhatározásaid, tisztán lásd magad előtt céljaid és a megvalósításhoz szükséges dolgokat is előteremthesd utad során!

Hatékony önismereti technikákkal, jógával, meditációval segítjük felszámolni mindazon tudatalattiban rejtőző negatív programokat és érzelmi elakadásokat, amik gátolhatják a hatékony megvalósítást, teremtést, hogy örömmel, magabiztosan és nyitott szívvel teret engedhess igaz vágyaid megvalósulásának.💕

IDŐPONT: 2021. január 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap)

HELYSZÍN/SZÁLLÁS: Közel a fővároshoz (30 perc autóval), de mégis egy csendes, természetközeli helyen – Tápiószecsőn – a Termál Hotel Vesta szállodájában, ahol meghitt hangulatban, exkluzív környezetben töltődhetsz. Tágas, igényesen felszerelt szobák, gyógy- és élményfürdő, kényeztető wellness szolgáltatások. Minden egy helyen, amire szükség van egy kis pihenéshez, fürdőzéshez és kikapcsolódáshoz, hogy újult erővel feltöltődve, jól megalapozva kezdhesd az előtted álló évet:

UTAZÁS: egyénileg vagy megbeszélés szerint közösen!

Táborunkba lehetőséged van akár 1-1 napra vagy 1-1 jóga óra és meditációs program erejéig is csatlakozni! Részletekért, írj bátran!

ÁR: 59.000 HUF/fő EARLY BIRD ÁR DECEMBER 15-IG: 53.000 HUF/fő

Az ár tartalmazza:
– szállást két éjszakára,
– háromszori étkezést (svédasztalos reggeli és vacsora, ebéd menü)
– wellness és élményfürdő korlátlan használatát (termálmedence, élménymedence, bioszauna, finn szauna, sókabin)
– jóga, meditációs és egyéb önfejlesztő foglalkozások szakképzett jógaoktatókkal, meditációs szakemberekkel.

Az ár NEM tartalmazza:
– személyre szabott Ayurvédikus, életmód- és spirituális szaktanácsadás, beleszámítva a pulzusdiagnózis és egyéni táplálkozási terv elkészítését.

OKTATÓK ÉS PROGRAMOK:
☯️Alex
Főszervező, Hatha és Yin Jógaoktató, az Alexander Yoga Jógastúdió és Életmód Központ alapítója és vezetője
Hatha és Yin órái egymást kiegészítve nagyszerű alkalmat teremtenek a benned lévő női és férfi minőségek, energiák egyensúlyba hozására, hiszen a hatékony teremtéshez mindezek harmonikus együttműködése szükséges. A női minőségek, mint a lágyság, megengedés, elengedés, befelé figyelés intuíciód erősödését segíti, hogy valóban a lelki fejlődésedhez szükséges célokat tűzhesd magad elé, a férfias energiák pedig az erőt, a kitartást, a küzdelmet biztosítják, hogy amit elterveztél, azt meg is tudd valósítani. Ha a táborban bármi kérdésed, óhajod-sóhajod támadna, fordulj hozzá bizalommal!

🧘🏻‍♀️Timi
Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, FitHD TV csatorna jógaoktatója Különleges és változatos órákkal támogatja tested erősödését és lelked felüdülését. „A test a lélek temploma”, ezért fontos, hogy Lényed ezen részével is foglalkozz, segítve lelki folyamataid tovább mélyülését, a befelé figyelést és a JelenLét megélését. Elméd elcsendesedésével Lelked hangja erősödik, elősegítve a tiszta szándékok megfogalmazását és a megvalósításhoz szükséges energiák behívását.

🕉Bea
Ayurveda szakértő, holisztikus életmód tanácsadó, spirituális tanító és ébresztő, fény munkás, lélek gyógyító, szakrális kakaó szertartás vezető
Csatornázott meditációkkal, valamint Szakrális Kakaó Szertartással segíti a benned lévő energiák egyensúlyba hozását és EGÉSZséged helyreállítását, legyen az testi, lelki vagy szellemi szinten. Ez egy csodálatos lehetőség, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, kapcsolódj Valódi Lényedhez és tisztán halld mit üzen számodra, hogy igaz és lelki fejlődésedet elősegítő célokat tűzhess magad elé.

Bátran engedj teret szíved vágyainak és engedd, hogy Lelked/Isteni Éned vezessen, hiszen ha az Utadon haladsz, az Univerzum is mindvégig segítségedre lesz! Induljunk közösen erre a belső utazásra!☺️

Táborunk iránt már most nagyon sokan érdeklődtök, amiért hálásak vagyunk.🙏🏻
A férőhely végessége miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a jelentkezés véglegesítése az előleg (35.000Ft) befizetésével történik.

Amennyiben a vírus helyzet miatt a tábor lemondásra kerülne, az addig befizetett részvételi díjat teljes egészében visszafizetjük.
…de erre nem kerülhet sor!

Várunk szeretettel!🌼

JELENTKEZÉS:

  Részletek

  Kezdés:
  2021, január 15. @ 14:00
  Vége:
  2021, január 17. @ 14:00
  Összeg:
  59000Ft
  Honlap:
  https://www.facebook.com/events/1367178936952958

  Helyszín

  Thermal Hotel Vesta
  Gyógyfürdő út 1/a
  Tapioszecso, 2251 HU
  + Google Térkép

  Szervező

  Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve