Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

JÓGA ÉS WELLNESS HÉTVÉGE

2021, december 10. @ 14:00 - 2021, december 12. @ 16:00

Ezen alkalommal elvonulásunkon kifejezetten a pihenésen és feltöltődésen lesz a hangsúly. Kilépve a mindennapi élet forgatagából lehetőséged lesz a tudatos kikapcsolódásra.💆🏻‍♀️✨

Ebben lesz segítségedre 3 napos Jóga és Wellness Hétvégénk, ahol nyugalmad megteremtését a csodás természeti környezet, valamint különleges jóga, meditációs és önfejlesztő programjaink, kikapcsolódásod pedig az újonnan épült Hotel Vesta tágas és igényesen felszerelt szobái, a gyógy- és élményfürdő, illetve kényeztető wellness szolgáltatások teszik lehetővé.

Mindez magába foglalja a kinti és benti termálmedencéket, kétféle szaunát, sókabint és mindezen felül☝🏻még egy 30 perces masszázsban is részesülhetsz (benne van az árban).

Csupán annyi lesz a dolgod, hogy élvezd a Jelen-Lét magával ragadó pillanatát. A program végén pedig feltöltődve térhetsz haza és kipihenten kezdheted az ünnepi készülődést.😍

⏰IDŐPONT:
2021. december 10-11-12. (péntek-szombat-vasárnap)

🏡HELYSZÍN/SZÁLLÁS
Közel a fővároshoz (30 perc autóval), de mégis egy csendes, természetközeli helyen – Tápiószecsőn – a Termál Hotel Vesta szállodájában, ahol egy csodás, exkluzív környezet és teljes kényelem vár.

🌟Minden egy helyen, amire szüksége van az embernek egy kis pihenéshez, fürdőzéshez és kikapcsolódáshoz.

🚙UTAZÁS: egyénileg vagy megbeszélés szerint közösen!

💎ÁR: 63.500 HUF/fő
🐥EARLY BIRD KEDVEZMÉNY NOVEMBER 8-IG 57.000 HUF/fő

Amennyiben EGY FŐT MAGADDAL hozol, 15%-OS KEDVEZMÉNYT KAPSZ, tehát 53.975 Ft-ért vehetszt részt táborunkban, ha KÉT FŐT HOZOL AKKOR 30%-os kedvezményt adunk Neked, tehát 44.450 Ft-ot fizetsz❗️

FONTOS❗️A kedvezmények nem összevonhatók! Tehát, amennyiben igénybe veszed a %-os kedvezményünket, a magaddal hozott személyeknek nem jár Early Bird kedvezmény!

☝🏻Szép kártyát is beszámítunk!
Részletekért, írj bátran!

Az ár tartalmazza:
🏡szállást két éjszakára,
🥦háromszori étkezést (svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora) – vegetáriánus, vegán és húsos ételek is lesznek, így mindenki megtalálhatja, amit szeret
🧖🏼‍♀️wellness és élményfürdő korlátlan használatát (termálmedence, élménymedence, bioszauna, finn szauna, sókabin)
🧘🏻‍♂️a reggeli és esti jóga és meditációs gyakorlást szakképzett jógaoktatókkal, meditációs szakemberekkel,
💁🏻‍♀️önfejlesztő programokat egy meglepetés vendéggel,
💆🏻‍♂️30 perces kényeztető masszázst.

Bejelentkezés:

OKTATÓK ÉS PROGRAMOK:
☯️Alex
Főszervező, Hatha és Yin Jógaoktató, az Alexander Yoga Jógastúdió és Életmód Központ alapítója és vezetője
Hatha és Yin órái egymást kiegészítve nagyszerű alkalmat teremtenek a benned lévő női és férfi minőségek, energiák egyensúlyba hozására, hiszen a hatékony teremtéshez mindezek harmonikus együttműködése szükséges. A női minőségek, mint a lágyság, megengedés, befelé figyelés az elengedést segítik, hogy teret adhass az új dolgok beáramlásának az életedbe, a férfias energiák pedig a megújuláshoz szükséges akaraterőt, teremtőerőt biztosítják. Ha a táborban bármi kérdésed, óhajod-sóhajod támadna, fordulj hozzá bizalommal!

🕉Timi
Főszervező, Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, FitHD TV csatorna jógaoktatója
Különleges és változatos órákkal támogatja tested erősödését és lelked felüdülését. „A test a lélek temploma”, ezért fontos, hogy Lényed ezen részével is foglalkozz, segítve lelki folyamataid tovább mélyülését, a befelé figyelést és a JelenLét megélését. Elméd elcsendesedésével Lelked hangja erősödik, hogy tisztán érezd mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésed és könnyebben teret engedhess az újnak.

Kérdés esetén keress minket bizalommal ezen a telefonszámon:
+36302662304

Várunk szeretettel!😊
Timi, Alex

Foglalás:

  Részletek

  Kezdés:
  2021, december 10. @ 14:00
  Vége:
  2021, december 12. @ 16:00
  Honlap:
  https://alexanderyoga.hu/

  Helyszín

  Tapioszecso, Pest, Hungary
  Tapioszecso, HU + Google Térkép

  Szervező

  Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve