Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Jógahétvége a Balaton téli varázsában

február 25. @ 10:00 - február 27. @ 16:00

Következő jógatáborunk a gyönyörű panorámával és wellness részleggel rendelkező Hotel Füred** Spa & Conference komplexum keretein belül kerül megrendezésre. Ezen a hétvégén engedd meg magadnak, hogy kilépj a mindennapi élet forgatagából, hogy pihenj és töltődj a különleges jógaórákon és programokon egy exkluzív környezetben a Balaton partján.

⏰Időpont: 2022 február 25-27.

❗️Ha január 20-áig leadod jelentkezésed akkor élhetsz az Early Bird opciónkkal amivel jelentősen kedvezményes áron tudsz részt venni programunkon:
🐣Városi panorámás szoba: 58.000 Ft
🐣Balatoni panorámás szoba: 68.000 Ft

❕Január 20-a után leadott jelentkezésekre vonatkozó árak:
💎Városi panorámás szoba: 68.000 Ft
💎Balatoni panorámás szoba: 78.000 Ft

❕Az ár tartalmazza:

-szállást két éjszakára a Hotel Füred ** Spa & Conferende exkluzívan felszerelt és kényelmes szobáiban különleges kilátással , 2 ágyas elhelyezéssel.
-félpanziós ellátást (svédasztalos reggelit, vacsorát minden igény kielégítésére)
-jóga órákat és egyéb közös mozgásos és önismereti programokat, meditációs és egyéb önfejlesztő foglalkozásokat, szakképzett oktatókkal, meditációs szakemberekkel,🧘🏼‍♀️☯️
-korlátlan fitness és wellness használatot a különlegesen megtervezett és megépített, 4500 m2-es spa és wellness részlegen 5 beltéri medencével és egyedi szauna világával(finn szauna, infra szauna, só kabin, gőzkabin, relaxációs tér)🧖🏼‍♀️
-darts gép, asztali csocso és léghoki asztal használatát

🚙UTAZÁS: egyénileg vagy megbeszélés szerint közösen!

☝🏻Amennyiben EGY FŐT mondjuk szobatársat hozol MAGADDAL, 10%-OS KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLSZ azaz 61.000 Ft-ért vagy 70.000 Ft-ért (balatoni panoráma függvényében) vehetsz részt eseményünkön❗️

❗️FONTOS
A kedvezmények nem összevonhatók! Tehát, amennyiben igénybe veszed a %-os kedvezményünket, a magaddal hozott személyeknek nem jár Early Bird kedvezmény!

☝🏻Szép kártyát beszámítunk!
Részletekért, írj!

👨‍👩‍👧‍👦Lehetőséged van családoddal is részt venni az eseményen, ez esetben egyéni árkalkulációért szintén keress minket bizalommal!

☎️ +36302662304 Alex

❕A férőhely végessége miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE AZ ELŐLEG (35.000 Ft) BEFIZETÉSÉVEL TÖRTÉNIK!

OKTATÓK, SZERVEZŐK:

☯️Alex
Főszervező, Hatha és Yin Jógaoktató, az Alexander Yoga Jógastúdió és Életmód Központ alapítója és vezetője
Hatha és Yin órái egymást kiegészítve nagyszerű alkalmat teremtenek a benned lévő női és férfi minőségek, energiák egyensúlyba hozására, hiszen a hatékony teremtéshez mindezek harmonikus együttműködése szükséges. A női minőségek, mint a lágyság, megengedés, befelé figyelés az elengedést segítik, hogy teret adhass az új dolgok beáramlásának az életedbe, a férfias energiák pedig a megújuláshoz szükséges akaraterőt, teremtőerőt biztosítják. Ha a táborban bármi kérdésed, óhajod-sóhajod támadna, fordulj hozzá bizalommal!

🕉Timi
Főszervező, Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, FitHD TV csatorna jógaoktatója
Különleges és változatos órákkal támogatja tested erősödését és lelked felüdülését. „A test a lélek temploma”, ezért fontos, hogy Lényed ezen részével is foglalkozz, segítve lelki folyamataid tovább mélyülését, a befelé figyelést és a JelenLét megélését. Elméd elcsendesedésével Lelked hangja erősödik, hogy tisztán érezd mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésed és könnyebben teret engedhess az újnak.

Sok szeretettel várunk benneteket!💟
Timi, Alex

Foglalás:

  Részletek

  Kezdés:
  február 25. @ 10:00
  Vége:
  február 27. @ 16:00

  Szervező

  Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve