Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Páros Jóga Workshop – Aromaterápiával

2019, január 13. @ 15:30 - 18:30

8000Ft

Hívd el párodat, ismerősödet vagy családtagodat egy testtudatosságot fejlesztő és bizalomépítő páros hatha jóga gyakorlásra! A foglalkozást az aromaterápia esszenciáinak használatával is megtámogatjuk.

A workshoppon a KONCENTRÁCIÓ – BIZALOM – EGYÜTTMŰKÖDÉS hármasának megalapozása a legfőbb szempont.

A foglalkozás kezdő és gyakorlott jógások számára is egyaránt ajánlott. Az egyszerűen kivitelezhető hatha jóga alapoktól kezdve fokozatosan építjük fel a közös gyakorlás követhető lépéseit.

A workshop felépítése:

Az AROMATERÁPIA esszenciáinak használatával indítjuk a ráhangolódást, és légzőgyakorlattal, valamint közös átmozgató gyakorlatokkal folytatjuk.

Széles perspektívát biztosít a párban végzett közös gyakorlás, hiszen első körben bemutatjuk a helyes kivitelezését, ezután pedig külső szemlélőként is megfigyeljük az ászanák lényegét, és párunkat támogató érintéssel kiigazítva segítjük egymást.
A foglalkozás végén át fogjuk beszélni és gyakorolni fogjuk az acro yoga alapját, a reptetést.

A workshopot egy hosszabb közös vezetett relaxációval zárjuk, mellyel fejleszthetjük magunkban és egymás felé a bizalom és az együttműködés képességét is.

Hogyan alkalmazzuk a tanfolyamon az esszenciális illóolajokat?

Az illóolajok ‘CPTG’ tehát Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű tanúsítvánnyal rendelkező 100%-os tisztaságú illóolajok.
A foglalkozás elején a ráhangoló gyakorlatok során, illetve a relaxáció előtt tenyérben eldörzsölve, majd belélegezve alkalmazzuk az esszenciákat.

A tanfolyamot Szűcs Barbara okleveles hatha és aromaterápiás jógaoktató, és Steiner Júlia okleveles hatha jógaoktató tartja.

A jelentkezéseket párban várjuk, a workshop díja páronként: 8.000 Ft.
A workshop ideje: 14:30 -17:30.

NitaYoga Buda Jógastúdió
Cím: 1123 Bp., Alkotás u. 13., 4. em., 3. ajtó, 51-es kapucsengő

Részletek

Dátum:
2019, január 13.
Időpont:
15:30 - 18:30
Összeg:
8000Ft

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve