Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Páros kontakt jóga workshop • aromaterápiával

2019, február 17. @ 15:30 - 18:00

4500Ft

Hívd el ismerősödet vagy családtagodat, vagy lepd meg párodat Valentin-nap alkalmából egy testtudatosságot fejlesztő és bizalomépítő páros hatha jóga gyakorlásra! A foglalkozást az aromaterápia esszenciáinak használatával is megtámogatjuk.

• Mit nyújt számodra ez a workshop? •
🕉 alapozó, gerincbarát hatha jóga gyakorlatokat,
🙏 a kapcsolódás, bizalom és önismeret fejlesztését,
💡 ászana korrekciókat, tudatos jelenlét – mindfulness gyakorlatokat,
🗣 az asszertív kommunikáció fejlesztését,
💦 az aromaterápia alkalmazását és az esszenciális illóolajok kipróbálását.

Akár kezdő, akár gyakorlottabb jógázóként sokszor szükségünk van arra, hogy segítséget kapjunk az ászanák helyes kivitelezésében. Ezen a workshopon megtanuljuk, hogy az egyes ászanáknál mire kell figyelni, hogyan végezzük el helyesen a gyakorlatokat, hogy valóban pozitív élettani hatást érjünk el.
Egyéni igazítást, korrekciókat mutatunk meg, amik visszacsatolást adnak számunkra, és segítséget jelentenek az otthoni gyakorlásban is.

Az óra elején játékos, jelenlétet segítő gyakorlatokkal oldjuk a hangulatot, megteremtjük azt a légkört, amiben fel tudsz oldódni, és örömteli kapcsolódások születhetnek.
A gyakorlatokat párokban végezzük, minden gyakorlatnál mással dolgozva együtt (ha párban érkeztek, természetesen szabadok vagytok abban, hogy ha szeretnétek, lehettek végig egymással).
A páros gyakorlás során fejlődhetünk abban, hogy hogyan kapcsolódjunk másokkal és közben önmagunkkal is, a visszajelzések által pedig jobban rálátunk önmagunkra, megtanuljuk, hogyan kérjünk, hogyan fejezzük ki határainkat, hogyan kommunikáljuk a szükségleteinket a másik fél figyelembevételével.
A gyakorlatokat közösen kivitelezve tanuljuk a bizalmat, az együttműködést; a visszajelzések pedig fejlesztik a testképet, testtudatosságot.
A workshop végén relaxáció segíti a teljes kikapcsolódást, befelé figyelést, valamint az AROMATERÁPIA esszenciáinak használatával támogatjuk a testi-lelki töltődést.

Sok szeretettel várunk kezdő és haladó gyakorlókat is! Jelentkezés egyénileg, de természetesen jöhettek a pároddal, barátnőddel, családtaggal együtt is.

• Regisztráció: Jobb oldalt az ‘online foglalás’ fülre kattints, és a <<<Válassz napot!>>> feliratra kattintva az ‘Események’ opcióra kattints.

• A workshop ára: 4500 Ft/ fő, ha párban jelentkeztek 8000 Ft összesen kettőtöknek.

Szűcs Barbara okleveles hatha és aromaterápiás jógaoktató, és
Cseri Eszter hatha jóga és kismama jógaoktató, Női masszőr

Ha további kérdésed van, hívj, vagy írj nekünk:
Szűcs Barbara: 20/ 27 811 88
Cseri Eszter: 70/ 54 346 54

Részletek

Dátum:
2019, február 17.
Időpont:
15:30 - 18:00
Összeg:
4500Ft

Helyszín

Alexander Yoga
XII. kerület,, Alkotás út 13, 4.emelet, 3.ajtó, 51 csengő
Budapest, Pest 1123 Magyarország
Telefon:
(30) 266-2304

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve