Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szent Kakaó szertartás és DNS-aktiválás

2019, augusztus 30. @ 20:00 - 2019, augusztus 31. @ 00:30

“A Kakaó a Szív gyógyszere”💛

Ez a Szent Gyógynövény (Tanító Növény) gyengéd és támogató módon segít feltárni a tudatalattiban rejlő dolgokat, tisztánlátást és gyógyulást hozva viselkedési mintáink mélyebb megértéséhez. Könnyedséget biztosít érzelmeink megéléséhez, és feloldja az alacsony rezgésű energiákat. A kakaó kitárja a szívet az Univerzális feltétel nélküli Szeretet irányába, önmagunk mélyebb felismerése felé vezetve bennünket képességeink és lehetőségeink feltárásával, megnyitásával.

Ez a csodálatos Gyógyító Növényi ital ősidők óta Közép-és Dél-Amerika szerte szakrális rítusokon és szertartásokon használatos. A hagyomány szerint képes feltárni a lélek rejtett titkait és képességeit, valamint segít visszatalálni az isteni, valódi énünkhöz.

•Felkészülés:

Szükség van némi felkészülésre, hogy optimálisan megnyílhassunk a KAKAÓ Ital szent szertartására.

Érzékelésed kiélesítése érdekében ajánlott kerülni a szertartás előtti 2 napban minden állati eredetű folyadékot és táplálékot (tejtermékek, hús, zsír és tojás), kávét és alkoholt, tudatmódosító szert (bizonyos gyógyszerek is), illetve fokhagymát. Cukorfogyasztást kérjük minimalizálni, vagy elhagyni!
Ajánlott minél több tiszta (szűrt) vizet fogyasztani az esemény előtt és közben is.
Kérlek, ne fogyassz ételt legalább 2 órával a szertartás előtt, és ne használj parfümöt, illetve erős illatú kozmetikumot a szertartás napján.
Tiszta szándékkal és nyitott szívvel, elfogadással gyere!
Köszönjük, hogy bízol magadban (intuíciódban, mely a forrásból ered), és segítesz egy jobb és szebb, szeretettel teli világ létrehozásában!

•Szellemi háttér:

A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET és az 5D Új világtudat egy különleges tér, amelyben megismerhetitek saját isteni minőségetek esszenciáját és annak kivirágzását. A szeretet és szív-kapcsolatok terét hozzuk létre, hogy mindenki egyénileg, a saját szintjének megfelelő módon és formában eljusson a számára legmegfelelőbb helyre, pozícióba.
A Kakaó ital Gyógyító Szentsége, illetve különleges, specifikusan válogatott és komponált gyógyító zene és rezgések kísérik majd végig a szertartást. Az intuitívan lecsatornázott meditációval és energia-kódokkal, valamint galaktikus információval egy olyan belső utazásban vehetsz részt, mely egyedülálló és személyes. Speciális, intenzív légzőgyakorlat végzésével blokkokat és traumát oldunk ki a test sejtmemóriájából – akár előző életekből hátramaradt dolgokat is. Bea mindenkinek személyre szabott energia-átadást is fog végezni, illetve egy csoportos szívcsakra-nyitást, mely segít egyesíteni isteni mivoltunkat a forrásenergiával. Az új energiák és kódok aktiválásával egy magasabb rezgésszintre jutunk el, mely felszabadít minden olyan program, szerződés, blokk alól, amely már nem szolgálja javunkat. Az estét a Mandorla esszenciák egyedülálló rezgése és illata teszi még különlegesebbé.

⚠️Regisztráció

A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött!
Kérlek regisztrálj a stúdió weboldalán: https://alexanderyoga.hu/online-foglalas/
Itt az adataid kitöltése után a <<>> alatt válaszd az ‘események’ opciót, az események között pedig megtalálod a workshopot.

•Anyagi hozzájárulás: 11.000 ft/fő

•Helyszín
Alexander Yoga Jógastúdió
XII. Alkotás u. 13., 4. emelet, 3. ajtó. Az épületbe bejutáshoz használd az 51-es kapucsengőt!
A stúdió a Déli Pályaudvartól 5 perc gyaloglásra van. Könnyen megközelíthető metróval, a 17, 19, 56, 61 villamosokkal és sok-sok buszjárattal.

Jógaszőnyeget és egyéb jógakellékeket biztosítunk, de ha ragaszkodsz a saját matracodhoz, hozd magaddal bátran!

Várunk szívböl!💛

Szeretettel ölellek:

Bea

Namaskar!

BioBea

www.biobea.com

Részletek

Kezdés:
2019, augusztus 30. @ 20:00
Vége:
2019, augusztus 31. @ 00:30
Honlap:
https://alexanderyoga.hu/online-foglalas/

Helyszín

Alexander YogaStúdió és Életmód Központ
Alkotás út 13, 4.emelet, 3.ajtó
Budapest, 1123 HU
+ Google Térkép

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve