Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszköszöntő Elvonulás – Megújulás, Öröm, Kapcsolódás

2021, március 26. @ 14:00 - 2021, március 28. @ 16:00

Ideje téli álmunkból felébredni! A március a kikelet hava, a tavasz kezdete és ahogy a természet, mi is megújulunk, kivirágzunk.☀️🌷
Engedjük hát át magunkat az újjászületésnek és örömteljes, hálás szívvel ünnepeljük Létezésünket.

A tavasz felüdítő energiái segítenek, hogy még jobban megnyissuk szívünket az Élet és egymás felé, hisz a hosszú, sötét, téli hónapok során magunkban kellett rálelnünk a Fényre, most azonban kívülről is áramlik ránk erősítve Belső Fényünket.✨

Elvonulásunk Növekvő Hold idejére esik, 28-án megkoronázva mindezt Teliholddal, tehát ez az időszak csodás alkalmat teremt a feltöltődésre, befogadásra, regenerálódásra és energiagyűjtésre.

Március 20-a nap-éj egyenlőség, hivatalosan is átlépünk a tavaszba, tehát nincs más hátra, mint örülni a Létnek és kapcsolódni önmagunkhoz, egymáshoz, s mindenhez, ami szép és jó érzéssel tölti el szívünket. Mindebben szuper programok lesznek a segítségünkre:

🧘🏻‍♂️napi kétszer jógagyakorlás többféle választási lehetőséggel (ugyanis több helyszínen zajlik majd egy időben a gyakorlás): mellkas- és csípőnyitó, yin, női, hatha, gerincátmozgató, csakraharmonizáló, méregtelenítő jóga órák, danceyoga – kreativitás és szabadság megélése, tóparti jóga (időjárás függvénye)
🕉meditációs programok
👩🏻‍🤝‍👩🏼csapatépítő, önismeret-fejlesztő kiscsoportos foglakozások
🎶különleges handpan meditációs est Afronautával @Afronauta – Handpan Artist
😍közös beszélgetések, sok-sok nevetés

IDŐPONT: 2021. március 26-27-28. (péntek-szombat-vasárnap)

HELYSZÍN/SZÁLLÁS: Közel a fővároshoz (30 perc autóval), de mégis egy csendes, természetközeli helyen – Tápiószecsőn – a Termál Hotel Vesta szállodájában, ahol meghitt hangulatban, exkluzív környezetben töltődhetsz.

UTAZÁS: egyénileg vagy megbeszélés szerint közösen!

Táborunkba lehetőséged van akár 1-1 napra vagy 1-1 jóga óra és meditációs program erejéig is csatlakozni! Részletekért, írj bátran!

ÁR: 59.000 HUF/fő
EARLY BIRD ÁR MÁRCIUS 14-IG: 53.500 HUF/fő❗️
Amennyiben KÉT FŐT MAGADDAL hozol, 50%-OS KEDVEZMÉNYT KAPSZ, tehát 29.500 Ft-ért vehetsz részt táborunkba❗️
FONTOS❗️A kedvezmények nem összevonhatók! Tehát, amennyiben igénybe veszed 50 %-os kedvezményünket, a magaddal hozott személyeknek nem jár Early Bird kedvezmény!

Az ár tartalmazza:
− szállást két éjszakára,
− háromszori étkezést (svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora)
− jóga, meditációs és egyéb önfejlesztő foglalkozások szakképzett jógaoktatókkal, meditációs szakemberekkel

A férőhely végessége miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE AZ ELŐLEG (35.000 Ft) BEFIZETÉSÉVEL TÖRTÉNIK.

Amennyiben a vírus helyzet miatt a tábor lemondásra kerülne, az addig befizetett részvételi díjat teljes egészében visszafizetjük.
Bízunk benne, erre nem kerül sor!

OKTATÓK ÉS PROGRAMOK:
☯️Alex
Főszervező, Hatha és Yin Jógaoktató, az Alexander Yoga Jógastúdió és Életmód Központ alapítója és vezetője
Hatha és Yin órái egymást kiegészítve nagyszerű alkalmat teremtenek a benned lévő női és férfi minőségek, energiák egyensúlyba hozására, hiszen a hatékony teremtéshez mindezek harmonikus együttműködése szükséges. A női minőségek, mint a lágyság, megengedés, befelé figyelés az elengedést segítik, hogy teret adhass az új dolgok beáramlásának az életedbe, a férfias energiák pedig a megújuláshoz szükséges akaraterőt, teremtőerőt biztosítják. Ha a táborban bármi kérdésed, óhajod-sóhajod támadna, fordulj hozzá bizalommal!

🧘🏼‍♀️Timi
Jógaoktató, Jóga Paradise alapítója és vezetője, FitHD TV csatorna jógaoktatója
Különleges és változatos órákkal támogatja tested erősödését és lelked felüdülését. „A test a lélek temploma”, ezért fontos, hogy Lényed ezen részével is foglalkozz, segítve lelki folyamataid tovább mélyülését, a befelé figyelést és a JelenLét megélését. Elméd elcsendesedésével Lelked hangja erősödik, hogy tisztán érezd mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésed és könnyebben teret engedhess az újnak.

🌺Dóri @Urban Yogini
Hatha, Hatha Flow, Vinyasa Flow, Yin, Női jóga oktató, Theta Meditation + Source Memory Meditation konzulens és terapeuta
Női jógával segíti női egészséged és női léted teljességben való megélését figyelembe véve a női test és lélek különleges igényeit. Saját ciklusodnak megfelelően, saját testjelzéseid szerint merülhetsz bele az áramlásba.

🕉Kiss Mónika
Prána gyógyító
Több mint 10 éve kézrátételes harmonizáló és lelket-testet építő módszert alkalmaz. Az érintés egészségre és lelki állapotra gyakorolt pozitív hatását már több nyugati modern kutatás is egyértelműen kimutatta. Ezek az energetikai kezelések életfolyamatokat támogatnak, minden orvosi terápiával együttműködnek, valamennyi síkon hatnak. Igazodnak minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja, építi a személyiség fejlődésének folyamatát. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat. Elősegíti az önmegismerést, belső békét. Fókuszában a lélek erősítése-feltöltése, belső gátak oldása, felszabadítása áll.

Gyere és kapcsolódj ki – össze velünk ebben a 3 napban, fejlődj, érezd jól magad, hogy kitárt szívvel fogadhasd Életed csodáit!☺️

Foglalás:

  Részletek

  Kezdés:
  2021, március 26. @ 14:00
  Vége:
  2021, március 28. @ 16:00
  Honlap:
  https://alexanderyoga.hu/

  Szervező

  Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve