Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Törzsizom erősítés, kézenállás és fordított pózok

2019, március 23. @ 10:30 - 12:00

3000Ft

Törzsizom erősítés, kézenállás és fordított pózok

Ezt a jógára épülő programot úgy állítottuk össze, hogy segítsen felfedezni a határaidat és utat mutasson abban, hogyan is tehetsz még egy lépést előre a kézenállás és egyéb fordított pózok gyakorlásában.

Az izomerő alapjainak megértése, pl. a lapocka ereje, az izmok aktiválása, a törzsizom ereje, a stabilitás és a teljes test helyes tartása rendkívül fontos a fordított pózok, így a kézenállás, fejenállás, alkartámaszos pózok, a varjú póz és a deszka tartás mindenféle variációjának gyakorlásához.

Ez az edzésprogram segít a törzsizom erejének fejlesztésében, az állóképesség növelésében, a kar és a vállak fejlesztésében és segít a fordított pózoktól való félelem legyőzésében. A gyakorlás során megtanuljuk, hogy hogyan stabilizáljuk a testünket és az elménket a megfelelő légzéstechnikák használatával. Lépésről lépésre felfedezzük, hogy hogyan aktiváljuk a törzsizmokat, hogyan mozgassuk a lapockát és hogyan aktiváljuk a lapocka körüli izmokat.

Nemcsak büszke leszel arra, hogy milyen a tartásod, hogy érzed magad a pózokban és mennyivel erősebb lettél, de ráadásként még mindezt jó hangulatú jóga- és saját testsúlyos gyakorlatokkal éred el.

Ezeket a saját testsúlyos- és jóga gyakorlatokat úgy alakítottuk ki, hogy biztonságosan tapasztald meg a határaidat.

Előképzettség nem szükséges, tarts akármelyik szinten a gyakorlásodban, mi szeretettel látunk.

Figyelem: ez a workshop statikus póz-kitartásra és magas ismétlés-számokra épülő edzés, nem kifejezetten jóga gyakorlás.

•A workshop időpontja: 2019. március 23, szombat, 09:30- 11:00
Ára: 3.000 Ft (a bérletek a workshopra nem érvényesek)
A workshopot tartja: Yasin Liceli
A workshop nyelve: angol

•Regisztráció:
Jobb oldalt az ‘online foglalás’ fülre kattints, és a <<<Válassz napot!>>> feliratra kattintva az ‘események’ opcióra kattints.

Részletek

Dátum:
2019, március 23.
Időpont:
10:30 - 12:00
Összeg:
3000Ft

Helyszín

Alexander Yoga
XII. kerület,, Alkotás út 13, 4.emelet, 3.ajtó, 51 csengő
Budapest, Pest 1123 Magyarország
Telefon:
(30) 266-2304

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve