Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Utazás a Szívünkbe Maitreyával – Szívben Létezés És Gyógyulás

2019, július 15. @ 20:00 - 23:00

6900Ft

A hétköznapokat a legtöbbünk folyamatosan gondolkodó elméjében tölti. Mindemellett sürgető és fontos az a belső érzet, hogy a szívünk középpontjából éljünk – megengedve az érzéseknek, az intuíciónak, az együttérzésnek és a szeretetnek, hogy elvigyenek minket a létezés egy természetes állapotába, hogy megteremtsük és fenntartsuk a békét és harmóniát a világban.

A szívben létezés nagyon egyszerű és mégis mély gyakorlat. Ezt az egyedülálló folyamatot Maitreya mindig megosztja velünk a látogatásai alkalmával. Ezen az estén tápláljuk a szívközpontunkat és gyógyítjuk magunkat, majd megosztjuk a szeretetet és fényt másokkal.

Ezen a gyönyörű foglalkozáson Maitreya egy utazásra vezet bennünket a szívünkbe aktív és passzív meditációs technikák, mozgás, hangok és vizualizációk segítségével, hogy megengedjük magunknak szívünk középpontjának megérzését, és megtaláljuk a tiszta csönd helyét, ahol csak feltétel nélküli szeretetet létezik.

BABA MAITREYÁRÓL:
Maitreya Indiából érkezett, idén július 21-ig van Budapesten. Régóta tart nemzetközi workshopokat, elvonulásokat és egyéni konzultációkat a spirituális útkereséssel, meditációval, valamint az élet egyéb kihívásaival kapcsolatban. Több évet töltött egy indiai ashramban, bejárta Indiát, Szingapúrt és Európát, megosztva tapasztalatait és tudását. Nagy hatással voltak rá mesterei: Osho, Sri Ramana Maharshi, és további himalájai guruk, akiktől sok humort, szeretetet és éleslátást tanult.

Maitreya angolul beszél, tolmácsolást biztosítunk.

Szeretettel várunk 🙂
https://www.facebook.com/laughingbuddhabp/

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES: Regisztrálj kérlek a stúdió weboldalán: https://alexanderyoga.hu/online-foglalas/
Itt az adataid kitöltése után a <<<Válassz napot!>>> alatt válaszd az ‘események’ opciót, az események között pedig megtalálod a workshopot.

HOZZ MAGADDAL: Kényelmes fehér öltözéket (ha van), és vegetáriánus ételt, melyet ebédszünetben egymással megosztva közösen elfogyasztunk. Jógaszőnyeget és egyéb jógakellékeket biztosítunk, de ha ragaszkodsz a saját matracodhoz, hozd magaddal bátran!

HELYSZÍN: Alexander Yoga Jógastúdió
XII. Alkotás u. 13., 4. emelet, 3. ajtó. Az épületbe bejutáshoz használd az 51-es kapucsengőt!
A stúdió a Déli Pályaudvartól 5 perc gyaloglásra van. Könnyen megközelíthető metróval, a 17, 19, 56, 61 villamosokkal és sok-sok buszjárattal.

RÉSZVÉTELI FELAJÁNLÁS: 6900 Ft

Részletek

Dátum:
2019, július 15.
Időpont:
20:00 - 23:00
Összeg:
6900Ft

Szervező

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve