Tudtad, hogy az illóolaj képes arra, hogy a legmélyebb lényünkig hatoljon és az ott lévő elfeledett emlékekhez utat találjon?

Ez az út felismeréseket hoz és önismeretre tanít. Ha képesek vagyunk az illóolajra a legbensőbb figyelmünkkel ráhangolódni, nagy titkokra bukkanhatunk. A péntek esti jóga órán behívjuk az illatokat a jóga gyakorlásba.

Az illóolajok a jógához hasonlóan bizonyítottan nem csak a fizikai állapotunkra, hanem a lelkünkre is jótékonyan hatnak:

Fizikai szinten: felkészítik a testünket a jógázásra: bemelegíthetjük velük az izmokat, ízületeket a sérülésveszély elkerülése érdekében és a mozgás után segítik a test regenerálódását.
Gyakorlás közben: segítenek a légutak megtisztításában, hogy a légzésünk könnyebben, harmonikusabban, mélyebben tudjon áramolni.
Lelki szinten: segítik a meditációt, a relaxációt, a befelé fordulást, lenyomatokat képeznek, így a hétköznapi életben is segítik előhívni a jógagyakorlás tapasztalásait.

Az aromaterápiás slow flow jóga órán a fókusz a befelé figyelésen van, ahol a légzést összekötjük az áramló, lágy ritmusban végzett ászana gyakorlatokkal.

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve