A Five Senses Yin órát azért hoztuk el neked, hogy a mindennapi rohanás mellett meg tudj állni egy pillanatra és meg tudd élni a jelen pillanatot, teljes szépségében.

A Yin alapvetően egy passzív, befogadó, relaxáló óratípus, melynek célja, hogy elcsendesedj, elfogadd azt, ami te vagy és a tied, és elengedd azt, aminek mennie kell.

Ezen az órán mind az öt érzékszervünkre hatunk annak érdekében, hogy egy mélyebb szintre vigyük gyakorlásunkat.

Íz: Az óra elején, illetve a végén egy finom teával várunk, amely segít ráhangolódni az órára, illetve magaddal vinni az élményt.

Illat: Az óra során aromaterápiás olajokat használunk, amelyek nyugtatóan hatnak idegrendszerünkre, ezzel segítve az ellazulást, és a meditációt, valamint hozzájárulva a mélyebb és tisztább légzéshez.

Látvány: Az esti órákban gyertyafénnyel, illetve fényterápiával várunk a meghitt gyakorlás érdekében.

Hang/Zene: Tibeti hangtálak (óra eleji és végi meditáció), és halk relaxációs zene kíséri az órát, amely fokozza a koncentrációt, csökkenti a stresszt és harmóniát teremt testi és lelki szinten.

Testi érzetek: A Yin órákon hosszabb ideig tartjuk ki az ászanákat (jóga pózokat) annak érdekében, hogy lecsendesítsük elménket és befele tudjunk fordulni. Alapvetően talajon végezzük a gyakorlatokat, ahol a cél az ászanákba való belelazulás és az izmok elernyesztése.

Időpont: HÉTFŐ 19:45

Oktató: Panni
Bejelentkezés: https://alexanderyoga.hu/online-foglalas/

Alexander Yoga © 2021 • Design: creATIve