Női jóga/ Női jógaterápiás workshop Urban Yogini-vel

A női jóga ászanái regenerálják a női nemi területeket és elősegítik a testileg-lelkileg egészéges női LÉT megélését.
Finom, csípőnyitó flow jógagyakorlás után relaxálunk és az adott NŐI témához kapcsolódó szertartásokat, meditációkat végzünk együtt, női körben. Csodálatos gyógyulások indulnak meg a közös térben, a meditációk témája mindig egy fontos, nőiséggel kapcsolatos téma, önmunka. Minden óra végén csakrameditációt vagy Theta Healing meditációt tartok.

Kezdők és haladók is jöhetnek!

Csakrameditáció:

Tudatalatt hozunk karmát, blokkokat jelen, előző életekből és generációs szinten, ősöktől. Ezek a karmikus lenyomatok kihatnak a jelenünkre, fizikai testünkre anélkül, hogy tudnánk róla.
A lélek tapasztalásának emlékei, azaz a forrás emlékek nagy érzelmi töltéssel bírnak, melyeket nemcsak a lélek, a DNS, hanem a fizikai test is hordozza őket. Lótusz meditációban egy ősi indiai meditációt használunk, mely a Nyolcadik csakrát aktiválva összeköt egy magasabb intuitív részünkkel, ahol felerősödik az intuíció és a megértéssel válaszokat kapunk a régi mintáink működésére. A meditáció abban segít, hogy a tudatalatti gátló programokat elengedjük.

A Theta Healing-ről:

A Théta agyhullám az elalvás előtti/ ébredés utáni (2-3 perc) mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová már nem csak az ötletek, a kreativitás és az álmok tartoznak, hanem hitrendszereink és félelmeink is.
Egyszerű vizualizációval változtatunk ezeken egy könnyű, vezetett meditációban és beindíthatjuk a gyógyulást általa.

Alexander Yoga & Events © 2021 • Design: creATIve